Peev & Theodorsson våldgästar på bankett med regimvänlig proggmetal i fyrstråkig attack och skeva berättelser om bling-bling och militärgröna skogar. Bethke ghostar i mörkt hörn.

Johan Theodorsson och Anders Peev

Fantastiska komponisten Anders Peev är klar för Banketten i höst. Hans musikaliska rötter kommer från hårdrock och metal men han är också utbildad i nyckelharpa och folkmusik vid KMH. Anders ska skriva musiken för stråkkvartett, men ska själv kapellmästra arret med elgitarren på höften när Terrastella går till premiär i höst.

Klart är också att Johan Theodorsson ikläder sig den nyskrivna rollen som Hovmästaren på kungaparet Macbeths grandiosa fest.

Johan Theodorsson är en internationell scenberättare och har mångårig erfarenhet av att arbeta med en blandning av storytelling och skådespeleri. Han trollbinder åhörarna och låter ingen komma undan den nakna sanningen…

Hovmästaren

Bort med frågor, fram med sanningar! Bort med tvivel och snåriga diskussioner! Se den lugna framtiden i deras leende! Relax och ha tilltro till dem, de vet vägen. Medan vi väntar…se på mina vader, drick mina ord och låt vinet skölja era torra halsar. Så skål kära gäster!”

Lars Bethke kommer att spela den dödade bäste vännen Banquo som ger Macbeth gåshud i nacken utan att han fattar nånting. Det kreativa samarbetet med Lars fortsätter där vi slutade i piloten Macbeth Loop i höstas.

Banquo

”Det är ju en märklig känsla…syns det? Ser du? Kan ni se att jag bara låtsas, låtsas in i helvete, kämpar och bänder mig för att se levande ut? Att varje liten min, varenda en, är en kolossal ansträngning i att ljuga för er alla. Syns det?”

” Märks det att mitt oemotståndliga leende är en fälla, en booby trap som väntar på att explodera rakt i era ansikten? Titta noga. Ta in. Observera. Jag lever inte…. och för helvete, tro inte annat. Jag är rutten på insidan, upplöst…mörk och hopplös. Det finns inget kvar, bara ett leende som lurar er alla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: