Musikerna är på plats – Det låter helt fantastiskt !!

Första provspelning av nyskrivet material till Banketten på repsal i förra veckan 😱. Anders Peev var lite spänd inför mötet och skrev ut notpapper på en medsläpad skrivare i sista sekunden. Det här ska bli kul sa han och ögonen lyste 🤩.

Klara Kellström spelar cello, Stina Ahlgren viola/fiol och Sandra Marteleur fiol/viola. De anlände som en storm till våra lokaler och efter 10 min stod vi skådespelare och gapade medan de för första gången gav sig i kast med Anders material. När vi kikade in igen efter en halvtimme lät det redan som en konsert. Helt otroligt! Här nedan en snutt från prima vistan ❤️

Banketten har premiär på Öster Malma Slott den 5/11 och spelas därefter på Musikaliska Kvarteret i Stockholm den 9/11. Läs mer och boka biljetter här.

Tacka ja till våra eventinbjudningar på Facebook! Öster Malma Slott & Musikaliska Kvarteret !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: